Προσωρινό Ποστ

Μερικοί φίλοι (της Άντρεα, χεχ) ανησύχησαν με τους κλυδωνισμούς του μπλογκ, κάποιες αλλαγές και την προσωρινή της εξαφάνιση. Σπεύδουμε να εξηγηθούμε: Ηρεμείστε, φίλτατοι, δεν υφίσταται ουδείς λόγος ανησυχίας. Με την ευκαιρία της διεύρυνσης της ομάδας συντελεστών του μπλογκ, είπαμε να κάνουμε ένα ανοιξιάτικο φρεσκάρισμα και στο λουκ (ζηλέψαμε το Ναυτίλο, τ’ομολογούμε).

Ε, πρότεινε η medea κάτι ωραία templates που χρησιμοποιεί και πάνω στις δοκιμές, ΠΑΦ! — χάσαμε το σκληρό (εμείς οι δύστροποι, όχι όλοι μαζί). Έτσι, κάποιες ρυθμίσεις μείνανε στη μέση… Ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε επανέλθει στα φυσιολογικά μας ώστε να ολοκληρώσουμε τις αλλαγές εντός 24ώρου. Αμήν!

ΥΓ – Τι εννοείτε ποια είναι η medea των προσκλήσεων; Θα σας τα πει η ίδια μόλις εγκλημα-τιστεί στο καταραμένο μπλογκ. Υπομονή.

ΥΥΓ – Με την ευκαιρία, αντιλήφθηκα ότι στο vrypan monitor κάθε αλλαγή σε παρελθόντα ποστ όσο το weblogs.com notify είναι ενεργοποιημένο, διαβάζονται από τη μηχανή της lilina σαν καινούργια ποστς. Απενεργοποίησα λοιπόν το notify μέχρι να επανέλθουμε στα κανονικά μας. Παρακαλώ να μας συγχωρέσετε το flood στο vrypan monitor.

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

nootropia

Better shine than reflect.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s