Καφωδείον "Η Ωραία Μπλογκόσφαιρα"

Image Hosted by ImageShack.us

Είναι προφανές ότι η ανάπτυξη ποικιλόμορφης δραστηριότητας εγγυάται την ευρύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε τις διάφορες μορφές ενίσχυσης του κύρους της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Η καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι η σταθερή άνοδος στην ποιότητα και την ποσότητα των προσπαθειών μας συμβάλλει αναπόδραστα στο να τελειοποιήσουμε τη δημιουργική στάση μας απέναντι στις προκλήσεις των καιρών! Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι η πραγμάτωση των στόχων που έχουμε προσεκτικά θέσει οριοθετεί και θεμελιώνει αποφασιστικά τους άξονες μιας μελλοντικής πορείας. Από την άλλη πλευρά ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης και παρέμβασης βοηθά στην προετοιμασία μας για τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.

Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι η αδιάκοπη προσήλωσή μας στην πρακτική τεκμηρίωσης και ενημέρωσης εμφανώς θα οδηγήσει νομοτελειακά προς ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής. Περιττεύει να υπογραμμίσω ότι η ιδεολογική καθαρότητα, όταν συνδυάζεται με το ξεκίνημα μιας αποφασιστικής διαδικασίας ριζοσπαστικών αλλαγών, μας βοηθάει αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε τις νέες συνισταμένες και συνιστώσες της μπλογκοσφαιρικής πραγματικότητας…

Ταυτόχρονα, η οργανωτική αναδιάρθρωση που θα αναδείξει την πλατιά συμμετοχή των λαϊκών μαζών οριοθετεί και θεμελιώνει αποφασιστικά τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και τα θεσμικά πλαίσια: Με αυτό τον τρόπο η πραγμάτωση των στόχων που έχουμε προσεκτικά θέσει μας επιβάλλει να εξετάσουμε αναλυτικά τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης της ελληνικής μπλογκόσφαιρας.

Όσοι είναι μαζί μας, να σηκώσουν τώρα τα χέρια απ’ το πληκτρολόγιο!

Έπαιξαν οι Μουσικοί:
Κρουστά – Perikallos Project (σόλαρε ο «Σμαραγδένιος Πίναξ»)
Πλαγίαυλος – ο κύριος Πιτσιρίκος
Άρπα – ΜanifestoGR
Σαντούρι – Life is a theatre of tragedy
Ποντιακή Λύρα – Λεμόνι Δίχως Όνειρα (στο Cine Blog)
Τουμπερλέκι – στης Βουλής τα έδρανα…
Ούτι – Μέσα στο Μυαλό του Νίκου
Φωνητικά – Στάθης Τσαγκαρουσιάνος

…και δεκάδες κομπάρσοι!

Συμμετείχε αφιλοκερδώς το Κουαρτέτο Εγχόρδων bloggers τζι-αρ (thanx Γιώργο!)

Addendum: Συναφείς μουσικές έπαιξαν σχεδόν ταυτόχρονα οι Don’t Kiss the Frog (Μπαντόντεον) και Γκαζμέντ Καπλάνι (Γκραν κάσα και πίπιζα). Τους προσθέτω τώρα καθώς επαγγελματικές υποχρεώσεις μάλλον θα καθυστερήσουν το επόμενο ποστ μου. -Dys.

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

nootropia

Better shine than reflect.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s