Tertium Datur

Image Hosted by ImageShack.us
O Αστρολάβος των Αντικυθήρων, ο πρώτος «Υπολογιστής»

Και την είχα προειδοποιήσει την αδιάλλακτη Γραμματέα Διευθύνσεως να μην βάλει το ραντεβού μου εμβόλιμο ανάμεσα σ’ ένα Συμβούλιο Διευθυντών της εταιρίας και σε μια συνάντηση με υποψήφιους επενδυτές (μα, υπάρχει ακόμα αυτό το είδος;). «Είμαι βεβαία, κύριε Τ. ότι ο Κύριος Γενικός θα σας δεχθεί,» σκύλιασε αυτή, σχεδόν αναστενάζοντας στο Kύριος. Κάτι παραπάνω θα ξέρει, σκέφτηκα. Οπότε δεν ωφελεί κανέναν εκτός του μπλογκ το ότι, αφού περίμενα μισή ώρα σήμερα, αποπέμφθηκα με λιπαρές δικαιολογίες του αισχίστου είδους, χωρίς βέβαια να συναντήσω τον Κύριο Γενικό. Με δυό ώρες ελεύθερες, προλαβαίνω να δώσω μερικά tchotchke και περισσότερα μπράβο, καιρός τους είναι. Είπαμε ν’ αραιώσουμε το metablogging αλλά εδώ το έχουμε παραξηλώσει!

Στο διάστημα που μεσολάβησε απ’ τελευταίο μας meta-ποστ (κοντεύει μήνας!), πράματα και θάμματα έχουν συμβεί και καταγραφεί στην ωραία μας μπλογκόσφαιρα. Μπλόγκερς (ξανα)ήρθαν [λ.χ. Koyan (σιδερένιος!) και macmanus (power!)], μπλόγκερς έφυγαν (για τα καλά ή για διακοπές), μπλόγκερς έφυγαν και επανήλθαν [π.χ. από the ideas farm σε provato.gr – διόρθωσε vrypan!], μπλόγκερς εμφανίστηκαν, μας τάραξαν και πρόλαβαν να εξαφανιστούν [λέγε με Μέλπω aka Μαντόνα Φλωράκη – το’σβησε το λινκ γμτ]… χαμός, μιλάμε, χαμός. Για να μη ξεχάσουμε και τους ζωδιογράφους μπλογκεροαναλυτές που μας πέρασαν γενεές δεκατέσσερεις εμάς τους «μεσόκοπους». Όπως σοφώς σημείωσε και η Κουρούνα, δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις το κεφάλι σου και – χραπ! χαλάει ο κόσμος. Τέλος πάντων, αντέξαμε, επιβιώσαμε, αλλάξαμε μερικές φορές και το template εδώ να έχει να λέει ο κόσμος, άντε τώρα να καταγράψουμε (πάλι για να’χει να λέει ο κόσμος). Με την ευκαιρία, να δηλώσω ότι το παρόν template, παρά τις καταγεγραμμένες ατέλειες στα comments (για τις οποίες ουδεμία μουλάρα web designer και ουδείς γάιδαρος design guru προσεφέρθη να βοηθήσει αφιλοκερδώς και οικειοθελώς, το σημειώνουμε αυτό λέω), θα παραμείνει ως έχει μέχρι τέλος του θέρους, κατόπιν υποσχέσεως γραπτής και δεσμευτικής προς την andrea zax που είχε φρικάρει με τους πειραματισμούς της medea και απείλησε να της βγάλει το μαλλί τρίχα-τρίχα! Έτσι, η μεν medea πήρε των ομματιών της και σολάρει (καλλιτεχνικώς) στο δικό της (το οποίο βλέπεται μόνο με Firefox!), όλοι δε είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Ορθώς ειπώθηκε, tertium datur!

Σημ.: Διακόπτω και ανεβάζω το ποστ ημιτελές – μόλις διάβασα σε μπλογκς για τις εκρήξεις στο Λονδίνο, όπου κατά σύμπτωση βρίσκονται πολλοί κι αγαπημένοι φίλοι με τα παιδιά τους. — Στις 15.01: Η αγωνία συνεχίζεται, αλλά τα μπλογκς παγκοσμίως συμπληρώνουν και συχνά αναπληρώνουν τις ανάγκες για άμεση ενημέρωση.

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

nootropia

Better shine than reflect.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s