Ακόμα δεν πάτησα πόδι, ζητάω χάρες!!!


Tι ομορφότερο, πιο ελπιδοφόρο και καλύτερο από χαμογελαστά παιδιά;

Από τότε που ο Dystro, με κάλεσε να συμμετέχω στη Νοοτροπία, πέρασαν τουλάχιστον 2 εβδομάδες, μέχρι να μπορέσω να αποδεχτώ την πρόσκληση. Ήμουν που ήμουν άσχετη, χάλασε και η γλώσσα του Dashboard και δεν διορθωνόταν, άστα, χάλια!
Μετά πλάκωσε η δουλειά !!!! Όχι, που δεν θα πλάκωνε! Και δεν πρόλαβα να γράψω ούτε ένα καλώς σας βρίσκω!

Ε λοιπόν, καλώς σας βρίσκω, με την ευκαιρία όμως, αιτούμαι της βοηθείας σας. Όχι για μένα, σπάνια ζητάω χάρες για τον εαυτό μου. Ζητώ τη βοήθειά σας για τα παιδιά των Μουσουλμανικών, τουρκόφωνων οικογενειών που ζουν στο Γκάζι και βοηθούνται από τους «Δρόμους Ζωής».

Πριν δυο Δευτέρες συναντηθήκαμε οι εθελοντές των Δρόμων Ζωής και ορίσαμε τις δράσεις του φετεινού Χειμώνα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα οργανώσουμε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με σκοπό να μαζέψουμε τα χρήματα που χρειάζονται για να καλυφθούν οι βασικές μας λειτουργικές δαπάνες. Τα ενοίκια του κέντρου στο οποίο γίνονται τα μαθήματα και οι ομάδες ψυχολογικής στήριξης, καμμιά ΔΕΗ, τέτοια πράγματα.

Τι θέλω από σας?
2 Πράγματα :
Κατ’ αρχήν, αν έχετε οτιδήποτε που θα μπορούσε να πουληθεί στο μπαζάρ, κρύσταλλα, παλιά ρολόγια, παλιά βιβλία, καινούργια βιβλία, ένα πολύ καλό κομμάτι καθαρό και σιδερωμένο, ρούχο, ένα γλυκό, ένα κιλό μεζεδάκια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα που δεν φοράτε, ένα χειροτέχνημα, κεριά που δεν ανάψατε ποτέ και βαρεθήκατε να τα βλέπετε, θέλω να βάλετε το χέρι στην καρδιά και να μου το εμπιστευθείτε.
Έπειτα, αν θέλετε και μπορείτε να μας διαθέσετε 4 ώρες από τον χρόνο σας το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου για να στελεχώσετε το μπαζάρ, πάλι να βάλετε το χέρι στην καρδιά και να μου στείλετε ένα σχόλιο ή ένα μεηλάκι.
Τρίτον (αρχίζω να ακούγομαι σαν την Ισπανική Ιερά Εξέταση των Monty Pythons), σας παρακαλώ θερμά, να το κοινοποιήσετε σε φίλους σας.
Ενδεχομένως, να βάλετε ένα λινκάκι στη σελίδα σας.
Κοντολογίς, ζητώ από σας ό,τι θέλετε και ό,τι μπορείτε να προσφέρετε για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και τον κόσμο, όλοι μαζί, ότι δεν υπάρχουν πολιτιστικά σύνορα στην Ελλάδα. Ότι διεκδικούμε και πετυχαίνουμε για τους Έλληνες Μουσουλμάνους, όλα αυτά που η κοινωνία αρνείται να τους δώσει, αν και η πολιτεία τους τα προσφέρει.

Σφίξτε μας το χέρι, το έχουμε ανάγκη για να πάρουμε δύναμη.
Βοηθήστε μας όπως μπορείτε.
Ελάτε να μας γνωρίσετε.
Θα εκπλαγείτε.

Στο Γκάζι τα παιδιά ονειρεύονται. Ας χρωματίσουμε τα όνειρά τους με λίγο πιο έντονα χρώματα.

Καλώς σας βρίσκω, σας το ξανάπα?

Magica de Spell

Advertisements

One thought on “Ακόμα δεν πάτησα πόδι, ζητάω χάρες!!!”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s