ex posto fuck to

more2

Τώρα που προστέθηκαν (λόγω τίτλου, δυσνόητου αλλά κάτι σε γαμήσια παραπέμπει) οι σεξουαλικά πεινασμένοι και οι αγάμητες στο κοινό, μπορούμε να ασχοληθούμε με τους βλάκες. Και επειδή οι βλάκες δεν είναι βέβαια δυνατόν να αναγνωρίσουν τους εαυτούς τους και να παραδεχτούν ότι είναι βλάκες – οπότε, αν γράψω «παρακαλούνται οι βλάκες να σταματήσουν τώρα να διαβάζουν,» είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι κανένας δε θα σταματήσει. Είδατε; Ακόμα με διαβάζετε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μεν πραγματικοί βλάκες δεν μπορούν να καταλάβουν περί τίνος ομιλώ, ίσως χρειαστεί να επαναλάβουν την ανάγνωση και ίσως να το σκεφτούν για λίγο, ν’ ανάψουν τσιγάρο, να ρωτήσουν κανένα γνωστό κλπ, οι δε βλάκες -που-νομίζουν-ότι-είναι-έξυπνοι (εσύ δηλαδή αρχίδι, ανήκεις στη χειρότερη κατηγορία, το ήξερες;) συνεχίζουν απτόητοι να κάνουν αυτό που εκείνοι θεωρούν σωστό.

Λοιπόν, έχουν παρεξηγηθεί πάρα πολλά πράγματα εδώ πέρα. Και γι’ αυτό αποκλειστικά υπεύθυνες είναι οι λέξεις. Στο βαθμό που κάποιο επίπεδο επικοινωνίας στηριγμένης σε υψηλό ποσοστό κατανόησης των όσων εκφέρει ο «συνομιλητής» μας είναι εφικτό (αναφέρομαι σε θέματα που ξεφεύγουν από τα αμιγώς περιγραφικά και μπαίνουν βαθειά στα χωράφια του «υποκειμενικού» εξετάζοντας ιδέες και θεωρητικές κατασκευές), αποτελεί μια επιπλέον εξασφάλιση η εκ των προτέρων κατανάλωση ικανής ποσότητας οινοπνευματωδών ποτών. Προσωπικά, τελευταία δείχνω μια ιδιαίτερη προτίμηση στο βερμουτάκι, το παλιό καλό (κάλτ;) ποτό των σίξτις. Ρίχνω τρία δάχτυλα Martini Bianco σε χαμηλό, χοντρό ποτήρι, πετάω μέσα και δύο ευμεγέθη παγάκια και σύντομα επαναλαμβάνω τη διαδικασία. Και ξανά. Στο τρίτο ποτήρι, έχω πλέον φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο χαλάρωσης και είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε βλάκα, οποιουδήποτε φύλου, χρώματος, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου χωρίς να κινδυνεύει η ψυχική μου υγεία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Photo («Something more») by Tracy Moffat

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

nootropia

Better shine than reflect.

6 σκέψεις σχετικά με το “ex posto fuck to”

  1. Υπάρχουν και οι βλάκες που αντιλαμβάνονται ότι είναι βλάκες και συνεχίζουν να διαβάζουν. Ή αυτοί που άνοιξαν τον υπολογιστή πολύ πρωί [πριν τον πρώτο καφέ, να καταλάβεις] και οι λέξεις τότε δε φταίνε γιατί είναι πολύ θολές για να πουν κάτι ακριβώς, ή έστω κάτι που να τσιτώσει ή να προκαλέσει βλάβη στην ψυχική σου υγεία.

  2. Ωπ! Πού είχες χαθεί εσύ; Ή δεν έβλεπα καθαρά εγώ (θολές λέξεις, θολές εικόνες, Θολοπηγάδι – ένα απίθανο χωριό στη Σάμο)… Άσε, τελικά δεν τη προλάβαμε (την ψυχική υγεία), μας άφησε. Αλλά, σοβαρά, κάνεις οτιδήποτε πριν τον πρώτο καφέ;;

    ΥΓ Ωραίο το καινούργιο σου. Με κείνο το iChat τι θα γίνει;-p

  3. Εγώ δηλώνω βλάκας πάντως! Προσπαθώ να γράψω ποστ και μου βγάζει σαν επιλογή μόνο την παλιά, μπλογκσποτική νοοτροπία. Βοήθειαααααααα

  4. Μετά που έχω πατήσει το snooze ήδη πέντε φορές, σηκώνομαι, βάζω καφέ στην καφετιέρα, ανοίγω τον υπολογιστή (τελευταία και την τηλεόραση) πάω ρίχνω λίγο νερό στα μούτρα μου και μετά ότι προλάβει πρώτο: ο καφές αν έχει γίνει, ο υπολογιστής αν ο καφές δεν έχει γίνει, η τηλεόραση ο καφές δεν έχει γίνει, τα emails είναι βαρετά και αν το θέμα δεν αφορά σεισμούς, χορούς, τον καιρό και τέτοιου είδους πρωινές αποκαλύψεις.

    Τα πρωινά που ξεκινάνε κάπως έτσι είναι τα πιο δύσκολα [σαν να μην ξύπνησα ποτέ] και τότε πρέπει να συμμαζέψω ξανά τα ίδια ασυμμάζευτα. Και ποιός με σώζει.

    ΥΓ. Μερσί. Το iChat είναι εκεί. Θα κάνω έρευνα 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s