Με μπόλικη φρουκτόζη, πετάς!

Τη μέρα που χάρισαν στα μπλογκς και το περιβάλλον, το πόδι μου πονούσε τρελλά. Γιόρταζε ο Ηλίας, του άφησα μήνυμα δυσανάγνωστο. Πήγα και στο νοσοκομείο αλλά με άφησαν να φύγω. Το καλυτερότερο όμως ήταν πως μου’στειλαν κι αυτό το ωραίο:

flyinpiggie

«Μια φορά κι έναν καιρό, σύμφωνα με το Μεγάλο Βιβλίο, ήταν δύο πριγκίπισσες. Η πριγκίπισσα Αλεξία της Λεξιμανίας και η πριγκίπισσα Τρελονία η Ατελείωτη. Η Αλεξία διαβάζει ότι βρει μπροστά της, γράφει και ψάχνει να βρει τα μαγικά γυαλιά που όταν τα φοράει δεν θα κουράζονται ποτέ τα μάτια της και θα τα βλέπει όλα όπως τα θέλει. Η Τρελονία πάλι αποτελείται από μικρά μικρά κομμάτια και μεγάλωσε σε ένα μαγικό βασίλειο που όλοι είναι τρελοί για δέσιμο και τίποτα δεν είναι ολοκληρωμένο.

Οι δύο πριγκίπισσες συναντήθηκαν πρώτη φορά στο Βασίλειο της Κούλτου και τις γνώρισε ο Βασιλιάς Δύστροπος του Ναμιμουμιλάς (μην σας τρομάζει, στην πραγματικότητα έχει παρασημοφορηθεί με το μετάλλιο του Τάγματος του Γιούπι-Για-Για και τον Μεγάλο Σταυρό του Τζουμτριαλαρό). Από τότε κάνουν πολλή παρέα. Ο Βασιλιάς Δύστροπος, που μάλλον τις συμπάθησε, αποφάσισε να τις πάει στο Βασίλειο του Χαμογέλα-γέλα, στο Σύννεφο 7, δύο Ουρανούς πάνω από το Βασίλειο της Κούλτου.

Μια μέρα έμαθαν ότι ο Βασιλιάς Δύστροπος δεν φάνηκε στην Κούλτου. Η Αλεξία και η Τρελονία ανησύχησαν. Με τη βοήθεια της μάγισσας Μάκινα Τουμπέλ (γνωστής ξαδέρφης της διάσημης Μάτζικα Ντε Σπελ) έμαθαν ότι ο βασιλιάς δεν είναι καλά. Του έστειλαν λοιπόν δώρο μια μαγική ιστορία από τη χώρα του Χαμογέλα-γέλα που συναρμολόγησε η Τρελονία.

Ο θρύλος λέει ότι η Αλεξία και η Τρελονία είναι ακόμα στο Σύννεφο 7: Η Αλεξία διαβάζει και γράφει και η Τρελονία συναρμολογεί. Και αν περάσει κάποιος από κει κοντά ακόμα και τώρα, θα ακούσει τον ήχο από τα δάκτυλα της Αλεξίας και τα σύνεργα της Τρελονίας… «

Advertisements

Δημοσιεύθηκε από

nootropia

Better shine than reflect.

One thought on “Με μπόλικη φρουκτόζη, πετάς!”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s